Horváth Faipari Kft.

Üdvözöljük

Célunk, hogy a lehető legszéleskörűbb szolgáltatást nyújtsuk a lakosság és a szakemberek számára egyaránt a faipar területén. Hogy ez tökéletesen megvalósuljon, létrehoztunk egy kereskedelmi egységet, felépítettünk egy lapszabászat üzemet, valamint kialakítottunk egy épület- és bútorasztalos részleget is.

Mivel várjuk?

A kereskedelmi egységben megtalálható minden olyan alap-, segéd- és kellékanyag, ami kielégíti a szakmabeliek és a lakosság igényeit. A rendkívül színes árukészlet mellett arra is törekszünk, hogy kollégáink minden felmerülő kérdésre választ adjanak.

Lapszabászati részlegünket professzionális eszközparkkal szereltük fel, így alkalmas a lehető legjobb minőségű áru elkészítésére (precíz méretre vágás, igény esetén élzárás, CNC megmunkálás, sík és vákuumfurnérozás). Ennek köszönhetően rövid határidővel vállaljuk, hogy teljesítjük megrendelőink igényeit.

Az épület- és bútorasztalos részlegünkön egyedi tervek alapján készítjük el az asztalosipari termékeket. Mivel cégünk életében ez a szolgáltatás tekint vissza a legnagyobb múltra, biztos lehet benne, hogy terveit tökéletesen megvalósítjuk.

Mit gyártunk?

Bútorokat

Cégeknek, szervezeteknek: éttermi berendezéseket, szállodabútorokat, recepciós pultokat, dísztermeket, templomi berendezéseket.

Magánszemélyeknek: teljes lakás- és házberendezéseket, lépcsőket.

Nyílászárókat:

A nyílászárók gyártása magába foglalja a belső ajtók, hőszigetelt és műemlék jellegű külső nyílászárók, egyedi belsőépítészeti megoldások kivitelezését.

Miért válasszon bennünket?

  • Mert a műemlék jellegű nyílászáróktól az üzletberendezéseken át, egészen a családi otthonok berendezéséig mindent elkészítünk, legyártunk.
  • Mert több mint 7000 m2-es területen, félszáz szakembert alkalmazunk, akik tudásukkal és tapasztalataikkal állnak rendelkezésére.
  • Mert folyamatosan fejlesztjük üzletünket, árukészletünket és szakembereinket egyaránt, megújuló választékunkkal, új anyagokat és technológiákat mutatunk be üzletünkben. Célunk, hogy vásárlóink megtalálják a korszerű bútorok és nyílászárók minden alkotóelemét, amire a XXI. században szükségük lehet.
  • Mert az igények növekedésével folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét
  • Mert az 1970-es évek óta foglalkozunk egyedi bútor, illetve nyílászáró gyártással.
  • Mert folyamatosan keressük az új megoldásokat, kiterjedt kapcsolati hálózatunknak köszönhetően gyorsan eljutnak hozzánk a legújabb fejlesztések.
  • Mert olyan világhírű cégek termékeit is forgalmazzuk, mint a Kaindl magas minőségű padlóburkolatai, vagy a Jeldwen és Getalit előre gyártott belső ajtajai, több féle utólag szerelhető tokszerkezettel, és kialakításban. 

Horváth Ildikó
cégvezető